Piipsan sähkönsiirron maanomistajatilaisuus 14.4.2021

Piipsan sähkönsiirron maanomistajatilaisuus järjestettiin virtuaalisena

Piipsan sähkönsiirron maanomistajatilaisuus pidettiin Teamsin välityksellä 14.4.2021. Tilaisuudessa maanomistajat ja hanketoimija saivat käydä keskustelua Piipsan hankkeen sähkönsiirrosta ja maanomistajat pääsivät kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä Puhurin edustajilta.

Piipsan tuulivoimapuiston hankealue sijoittuu Haapaveden kaupungin itäosaan rajoittuen Kärsämäen ja Siikalatvan kuntarajoihin. Piipsan hankkeen kaava on hyväksytty Haapaveden kaupunginvaltuustossa helmikuussa 2021. Kaavassa on paikka 39 tuulivoimalalle, joiden enimmäiskorkeus on 300 metriä. 

Piipsannevan sähkönsiirto toteutetaan Fingridin Haapavesi-Pyhänkoski Metsälinjaan Pihtinevan sähköaseman kautta. Kyseessä on sama sähköasema, johon Siikalatvan ja Kärsämäen alueille sijoittuva Tuulikaarron tuulivoimahanke liittyy.

Katso maanomistajatilaisuuden tallenne

Lue meistä lisää:

Puhuri Oy on suomalainen tuulivoimayhtiö, joka tuottaa puhdasta energiaa omistajilleen. Kehitämme, rakennamme, operoimme ja omistamme tuulipuistoja, joiden perusta on ympäristön kannalta järkevissä ratkaisuissa.