Puhurin brändi uudistui – keskiöön kestävä tapa toimia

Puhurin uusi brändi rakentuu elinkaariajattelun ja kestävien toimintatapojen ympärille. Uskomme, että yhdessä sidosryhmiemme kanssa voimme rakentaa niin ihmisten kuin luonnon kannalta kestävää tulevaisuutta. Toimimme alueellisesti ja paikallisesti, mutta visiomme kantaa globaalisti.

Käynnistimme projektin Puhurin brändin uudistamiseksi alkuvuodesta 2024. Olemme viimeisten vuosien aikana kasvaneet muutaman ammattilaisen yrityksestä lähes 20 henkilöä työllistäväksi tuulivoimayhtiöksi, joka on vahvasti mukana myös aurinkovoiman ja muiden uusiutuvan energian ratkaisujen kehittämisessä.

Toiminnan ja organisaation kasvun myötä olemme kehittäneet toimintatapojamme ja päivittäneet strategiaamme. Nyt oli sopiva hetki tarkastella myös Puhurin brändi-identiteettiä.

Brändiuudistus näkyy ulkoasussamme

Brändiuudistuksen myötä olemme päivittäneet logoamme ja visuaalista ilmettämme.

”Halusimme, että uudistettu brändi-ilmeemme huomioi tuulivoiman lisäksi paremmin myös muut uusiutuvat energiamuodot, joiden kehittämisessä olemme vahvasti mukana. Kuitenkin halusimme säilyttää logossa ja uudessa ilmeessämme arvojemme mukaisesti jotain tuttua ja turvallista”, kuvailee Puhurin toimitusjohtaja Tuomas Ylimaula.

”Toivomme, että uusi brändimme kuvastaa Puhurin tärkeimpiä ominaisuuksia: juurevuutta, hyvää naapuruutta ja energiaviisautta.”

Visuaalisen ilmeen muutos etenee ja viestintäkanavia ja -materiaaleja päivitetään asteittain kesän ja loppuvuoden 2024 aikana. Pyydämme yhteistyökumppaneitamme ottamaan tämän huomioon, ja päivittämään tarvittaessa käyttämänne Puhurin logon uuteen. Uudet logoversiot ovat ladattavissa alta.

Uusiutuvan energian eturintamassa

Puhurin omistaa 27 paikallista, pientä- ja keskisuurta energiayhtiötä. Omistajamme ovat tuottaneet energiaa suomalaisten tarpeisiin jopa yli vuosisadan verran. Vahvat juuret energia-alalla luovat tukevan perustan kaikelle tekemisellemme.

Tällä hetkellä keskitymme tuuli- ja aurinkovoiman kehittämiseen ja rakentamiseen, mutta olemme mukana myös vedyn ja synteettisten polttoaineiden kehittämishankkeissa. Tuotamme sähköistyvään maailmaan energiaa järkevillä ja tuottavilla tavoilla – parhaaseen tietoon ja asiantuntemukseen tukeutuen.

Lisätietoja:

Anniina Kärkkäinen
Puhuri Oy
Viestintäpäällikkö
+358 44 017 9327

Logot:

Lataa Puhurin uudet logot tästä.