Katsaus tuulivoimavuoteen 2021

Puhuri Oy:n kulunut vuosi on ollut yhtiössä erittäin vahvaa kasvun aikaa sekä sen organisaation, tuulivoimahankkeiden että tuulivoimapuistojen parissa.

Kuluneen vuoden aikana Puhuri on kasvanut kahdeksan henkilön organisaatiosta 16 henkilön organisaatioksi. Henkilöstöä on vahvistettu kaikilla yrityksen osa-alueilla, niin hankekehityksen, rakentamisen, operoinnin ja kunnossapidon kuin talouden osaamisalueilla.

Tuulivoimalla tuotetun energian osuus tulee kasvamaan ensi vuonna merkittävästi koko Suomessa ja niin myös Puhurilla.
Tällä hetkellä Puhurilla on suunnitteilla tuulivoimahankkeita useissa eri kunnissa Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueilla.  Neljän tuotannossa olevan tuulipuiston lisäksi tuulivoimaloiden pystytykset ovat parhaillaan käynnissä Pyhäjoen Parhan ja Haapaveden Hankilan tuulipuistoissa.  Puistot alkavat tuottamaan tuulienergiaa vuoden 2022 alussa. Kahden muun tuulipuiston rakentamistyöt on aloitettu Kannuksessa Kaukasennevalla ja Haapavedellä Keson tuulivoimatyömailla.

Puhurin tuulivoimatiimi kiittää yhteistyöstä ja toivottaa asiakkailleen, maanomistajille ja yhteistyökumppaneille rauhallista joulun aikaa ja menestyksellistä uutta vuotta 2022!