Yhteistuuli Oy:n tuulivoimahankkeen YVA-ohjelman yleisötilaisuus Pudasjärvellä 18.1. 

Yhteistuuli kaavailee voimaloita Pudasjärvelle

Puhuri Oy:n sisaryhtiö Yhteistuuli Oy suunnittelee tuulivoimahanketta Pudasjärvellä sijaitseville Pärjän ja Kivarin alueille. Hankealueille suunnitellaan rakennettavan enintään 60 tuulivoimalaa, joista 40 Kivarin alueelle ja 20 Pärjän alueelle.

Tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointiohjelma on toimitettu valvovalle viranomaiselle Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselle marraskuussa 2022. Hanketta ja YVA-ohjelmaa esitellään Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen järjestämässä tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa Pudasjärvellä Hyvän olon keskus Pirtin Kurkisalissa (Varsitie 1) keskiviikkona 18.1.2023 klo 17.00-19.00. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 16.30.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Teamsilla. Linkki tilaisuuteen sekä ohje etätilaisuuteen osallistumisesta löytyvät täältä.

Lisätietoja hankkeesta:

Jaana Kangas, ympäristöinsinööri, Puhuri Oy
jaana.kangas@puhuri.fi
0401978799

Harri Ruopsa, hankekehityspäällikkö, Puhuri Oy
harri.ruopsa@puhuri.fi
0400730793

Puhuri Oy on suomalainen tuulivoimayhtiö, joka tuottaa puhdasta energiaa omistajilleen. Kehitämme, rakennamme, operoimme ja omistamme tuulipuistoja, joiden perusta on ympäristön kannalta järkevissä ratkaisuissa.