Tuulen puolella – Puhuri podcastin ensimmäinen jakso on nyt julkaistu

Tuulen puolella – Puhuri podcast

Tuulen puolella – Puhuri podcast on uusi podcast-sarjamme, jossa käsittelemme tuulivoimaa laajasti erilaisten teemojen kautta. Teemme sarjan jaksoissa katsauksen muun muassa siihen, miten tuulivoima vaikuttaa pienen kunnan talouteen, millaiseksi metsästäminen tuulipuistoalueella koetaan ja millaista roolia tuulivoima näyttelee Suomen sähköomavaraisuudessa.

Sarjan ensimmäisen jakson teemana on tuulivoiman taloudelliset vaikutukset. Avausjakson haastateltavana on yhden Suomen tuulivoimaisimman kunnan kunnanjohtaja, Matti Soronen Pyhäjoelta. Kuinka suuret ovat tuulivoiman kunnalle tuomat kiinteistöverotulot? Mitä rakennusprojekteja ja harrastusmahdollisuuksia kunta on saaduilla tuloilla toteuttanut? Entä onko kuntalaisten keskuudessa koettu negatiivisia tunteita tuulivoimaa kohtaan?

Matti Soronen, Pyhäjoen kunnanjohtaja

Kuuntele podcastin ensimmäinen jakso!

Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla uusista jaksoista

Sarjan seuraavassa jaksossa tutustumme metsästämiseen tuulipuistoalueella. Jaksossa kuulemme Haapaveden metsästysyhdistyksen metsästyksenjohtaja Heikki Halla-ahon ajatuksia.

Tuulen puolella – Puhuri podcastin jaksot julkaistaan Puhurin kanavilla Spotifyssa sekä SoundCloudissa. Seuraa myös sosiaalisen median tilejämme, niin saat aina tiedon, kun uusi podcast-jakso julkaistaan!