Tuulen puolella – Puhuri podcast: Tuulivoima ja uudet teknologiat

Tuulen puolella – Puhuri podcast

Tuulen puolella – Puhuri podcast on uusi podcast-sarjamme, jossa käsittelemme tuulivoimaa laajasti erilaisten teemojen kautta. Sarjan kolmannessa jaksossa keskustellaan tuulivoimaan liittyvistä uusista teknologioista. Jakson asiantuntijoina ovat Puhurin toimitusjohtaja Tuomas Ylimaula sekä projektipäällikkö Jan Bankowski.

Vaikka tuulivoima on keskeisin osa Puhurin sähköntuotannon portfoliota, ensimmäinen aurinkovoimapuistomme Kannuksessa on nyt lähellä valmistumista. Millaista roolia aurinkovoima tulee jatkossa näyttelemään Puhurin toiminnassa? Miltä vedyn tulevaisuus näyttää? Entä mitä mahdollisuuksia tuulivoima tarjoaa synteettisten polttoaineiden tuotantoon?

Kuuntele podcastin kolmas jakso!

Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla uusista jaksoista

Sarjan seuraavassa jaksossa keskustellaan tuulivoiman merkityksestä Suomen sähköomavaraisuuteen. Asiantuntijoina jaksossa ovat Puhurin omistajayhtiön Suomen Voima Oy:n toimitusjohtaja Pekka Saijonmaa sekä Suomen Tuulivoimayhdistyksen operatiivinen johtaja Heidi Paalatie.

Podcast-sarjamme jaksot julkaistaan Puhurin kanavilla Spotifyssa ja SoundCloudissa. Seuraa myös sosiaalisen median tilejämme, niin saat aina tiedon, kun uusi podcast-jakso julkaistaan!