Tuulen puolella – Puhuri podcast: Millaista on metsästys tuulipuiston alueella?

Tuulen puolella – Puhuri podcast

Tuulen puolella – Puhuri podcast on uusi podcast-sarjamme, jossa käsittelemme tuulivoimaa laajasti erilaisten teemojen kautta. Sarjan toisessa jaksossa keskustellaan siitä, millaista on metsästäminen tuulipuistoalueella. Jakson haastateltavana kuullaan Haapaveden metsästysyhdistys ry:n Riihikaarron porukan metsästyksenjohtaja Heikki Halla-aho.

Ovatko riistaeläimet siirtyneet alueelta tuulivoimaloiden rakentamisen tai käyttöönoton myötä? Onnistuuko latvalinnustus voimaloiden läheisyydessä? Minkälaista hyötyä rakennetusta tiestöstä on metsästyksessä ja riistanhoitotoiminnassa? Entä mitä tuulivoimatoimijat voisivat jatkossa tehdä vielä paremmin, jotta metsästysolosuhteet tuulipuistoissa paranisivat entisestään?

Heikki Halla-aho
Heikki Halla-aho, Haapaveden metsästysyhdistys ry

Kuuntele podcastin toinen jakso!

Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla uusista jaksoista

Sarjan seuraavassa jaksossa keskustellaan tuulivoimasta ja tuulivoiman ympärille kehittyvistä uusista teknologioista, kuten aurinkovoimasta, vedystä ja synteettisistä polttoaiheista. Asiantuntijoina jaksossa Puhurin toimitusjohtaja Tuomas Ylimaula sekä Puhurin uusista teknologioista vastaava projektipäällikkö Jan Bankowski.

Podcast-sarjamme jaksot julkaistaan Puhurin kanavilla Spotifyssa ja SoundCloudissa. Seuraa myös sosiaalisen median tilejämme, niin saat aina tiedon, kun uusi podcast-jakso julkaistaan!