Puhurin uudeksi toimitusjohtajaksi Tuomas Ylimaula

Puhuri Oy:n uusi toimitusjohtaja on valittu

Tuulivoimayhtiö Puhuri Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Tuomas Ylimaula. Ylimaula on toiminut erilaisissa tehtävissä Puhurilla vuodesta 2012 lähtien, vuodesta 2015 asti Puhurin tuulivoimapäällikkönä. Toimitusjohtajan tehtävässä Ylimaula aloittaa 1.6.2023.

”Tuomas on täysiverinen tuulivoima-alan ammattilainen, ja hallituksessa olemme vakuuttuneita, että hän on oikea henkilö viemään Puhuria eteenpäin”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Roger Holm.

Puhurin toimitusjohtajuutta oman toimensa ohella hoitanut Antti Vilkuna jatkaa Suomen Voima Oy:n kokoaikaisena toimitusjohtajana.

”Kiitämme Anttia upeasta työstä. Antti on ollut Puhurin liikkeellepaneva voima, ja hänen ansiostaan Puhurista on kehittynyt yksi Suomen suurimmista tuulivoimayhtiöistä hankkeiden määrässä mitattuna”, Holm kiittää.

”On ollut mielenkiintoinen matka rakentaa menestyvä yritys käytännössä tyhjästä. Tänä päivänä Puhurin vahvuuksia ovat asiantunteva henkilökunta ja eteenpäin katsova asenne. Puhurille on nyt valittu toimitusjohtaja, jolle jätän yhtiön johtamisen luottavaisin mielin”, Vilkuna toteaa. 

Myös Ylimaula kiitää yhtiössä tehdyn asioita oikealla tavalla.

”Jatkamme hyväksi havaitulla linjalla ja teemme lujasti töitä hankkeiden saamiseksi toteutukseen”, Ylimaula toteaa.

Puhuri operoi tällä hetkellä kahdeksaa tuulipuistoa, joiden yhteenlaskettu teho on 250 MW. Lisäksi Puhurilla on tuulipuistoja hankekehitysvaiheessa usean sadan megawatin edestä eri puolella Suomea.

Tuomas Ylimaula
Puhuri Oy:n toimitusjohtaja 1.6.2023 alkaen

Lisätietoja:

Roger Holm
Puhuri Oy
hallituksen puheenjohtaja
+358 40 5852495

Antti Vilkuna
Puhuri Oy
toimitusjohtaja 1.6.2023 saakka
+358 44 0220919

Tuomas Ylimaula
Puhuri Oy
toimitusjohtaja 1.6.2023 alkaen
+358 50 4549289

Puhuri Oy on suomalainen tuulivoimayhtiö, joka tuottaa puhdasta energiaa omistajilleen. Kehitämme, rakennamme, operoimme ja omistamme tuulipuistoja, joiden perusta on ympäristön kannalta järkevissä ratkaisuissa.