Puhurin sponsorointituen hakeminen alkaa helmikuussa

Puhurin sponsorointikäytännöt muuttuivat vuoden 2024 alusta alkaen. Jatkossa sponsorointituen hakeminen tapahtuu kahdesti vuodessa, helmikuussa ja syyskuussa. Hakemus tehdään verkkosivuiltamme löytyvän hakulomakkeen kautta. Haluamme olla vaikutusalueellamme vastuullinen toimija ja edesauttaa erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Ensimmäinen haku käynnistyy helmikuussa

Vuoden 2024 ensimmäinen sponsorointihaku käynnistyy torstaina 1.2. Seuraavan kerran tukea voi hakea jälleen tämän vuoden syyskuussa. Tukea maksetaan rekisteröityneille yhdistyksille, Puhurille osoitettua laskua vastaan.

Hakuaika kestää koko helmikuun eli viimeinen päivä tuen hakemiselle on torstai 29.2.2024. Hakemukset käsitellään kootusti hakuajan päättymisen jälkeen, ja päätökset tuen saajista tehdään maaliskuun aikana. Olemme jokaisen hakemuksen yhteyshenkilöön henkilökohtaisesti yhteydessä, riippumatta siitä, onko hakija valittu tuen saajaksi.

Puhurin sponsorointituen hakeminen tapahtuu nettisivuillemme aukeavan kaavakkeen kautta. Kaavake aukeaa Sponsorointi-sivulle torstaiaamuna 1.2. ja sulkeutuu torstai-iltana 29.2.

Kohdistamme tukea arvojemme mukaisesti

Paikallisuus on meille tärkeää, joten kohdistamme tukeamme erityisesti niille paikkakunnille ja alueille, joille olemme jo rakentaneet tuuli- tai aurinkopuistoja, tai suunnittelemme puistojen rakentamista. Haluamme olla mukana mahdollistamassa vaikutusalueellamme erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaa, paikallisia tapahtumia sekä ympäristön, yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden hyväksi tehtävää työtä.

Sponsorointitukea voivat saada esimerkiksi urheilu- ja harrasteseurat, avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt sekä yleishyödylliset yhdistykset.

Kysy lisätietoja tuen hakemisesta!

Jäikö sponsorointituen hakeminen mietityttämään tai haluatko kysyä lisätietoja? Sponsoroinnin yhteyshenkilönä toimii Puhurin viestintäpäällikkö Anniina Kärkkäinen, anniina.karkkainen@puhuri.fi.