Puhurin henkilöstö vahvistuu uusilla ammattilaisilla

Puhurin henkilöstö vahvistuu

Puhurin henkilöstö vahvistuu, kun Anniina Kärkkäinen-Oinas aloittaa Puhuri Oy:n viestintäpäällikkönä 1.8.2022. Samalla hän toimii myös NordFuel Oy:n viestintäpäällikön tehtävässä.

Puhuri ja NordFuel toimivat molemmat Haapavedellä Kanteleen Voima Oy:n voimalaitoksen alueella sekä Oulunsalossa. Yhtiöillä on neljä yhteistä omistajaa: Katternö Ryhmä, Suomen Voima Oy, Valkeakosken Energia Oy ja Ålands Elandelslag.

NordFuel Oy suunnittelee modernin biojalostamon rakentamista Haapavedelle, Kanteleen Voima Oy:n voimalaitoksen yhteyteen.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Kärkkäinen-Oinas siirtyy Puhurille ydinvoimayhtiö Fennovoiman viestintäasiantuntijan tehtävästä.

Rakentamistekniikan diplomi-insinööri Raimo Vikstedt on nimitetty Puhuri Oy:n suunnittelupäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.7.2022 alkaen. Aiemmin Vikstedt toimi Puhurissa rakentamispäällikön tehtävässä.

Aiemmin tänä kesänä rakennusinsinööri (AMK) Toni Rantanen aloitti Puhurin rakennuttaja-insinöörinä ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri Jaana Kangas ympäristöinsinöörinä.

Puhuri on rekrytoinut viime vuosina voimakkaasti ja tällä hetkellä yhtiön palveluksessa on noin 20 asiantuntijaa.

Lue meistä lisää:

Puhuri Oy on suomalainen tuulivoimayhtiö, joka tuottaa puhdasta energiaa omistajilleen. Kehitämme, rakennamme, operoimme ja omistamme tuulipuistoja, joiden perusta on ympäristön kannalta järkevissä ratkaisuissa.