Puhuri tukee Team Rynkeby -hyväntekeväisyysjoukkueen matkaa Pariisiin

Puhuri on tänä vuonna mukana tukemassa Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 29. kesäkuuta – 6. heinäkuuta 2024. Seuraamme joukkueen matkaa kevään ja kesän aikana sosiaalisen median kanavillamme.

Kerätyt varat ohjataan lasten syöpätutkimukseen

Tulevana kesänä yli 2000 Team Rynkebyhyn osallistuvaa pyöräilijää hyppää satulaan ja polkaisee matkaan kohti Pariisia kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Suomesta joukkueita on mukana kahdeksan ja kaikkien Suomen joukkueiden yhteistä lähtötapahtumaa vietetään Helsingissä 28.6.2024.

Hyväntekeväisyysjoukkueen keräämät varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi.

”Olemme solmineet Team Rynkebyn kanssa kultasponsorisopimuksen, ja kohdistamme tukemme Team Rynkebyn Oulun joukkueelle. Meille Puhurissa lasten ja nuorten hyvinvointi ovat tärkeitä arvoja, ja Team Rynkebytä tukemalla voimme omalta osaltamme edistää syöpätutkimusta ja tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria perheineen”, toteaa Puhurin viestintäpäällikkö Anniina Kärkkäinen.

Seuraamme Oulun joukkueen pyörämatkaa Euroopan halki sosiaalisen median kanavillamme Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu 2 349 pyöräilijää ja 505 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 66 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Kaikkiaan 22 toimintavuotensa aikana hyväntekeväisyysjoukkue on kerännyt yhteensä 85,8 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby

Lisätietoja:

Anniina Kärkkäinen
Puhuri Oy
Viestintäpäällikkö
+358 44 017 9327