Nyt etsinnässä tiimiimme Kesäinsinööri

Kesä tulee ja etsinnässämme on Kesäinsinööri

Etsimme riveihimme tuulivoima-alasta kiinnostunutta AMK- tai yliopisto-opiskelijaa kesätöihin. Kesäinsinööri pääsee tutustumaan uusiutuvan energian maailmaan ja keräämään erinomaista työkokemusta tulevaisuutta varten. Voit opiskella esim. tekniikan-, rakentamisen tai energia- ja ympäristötekniikan alalla. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi tuulivoimaa-alaa kohtaan. Työtehtävät muodostuvat tuulipuistoprojekteihin liittyvistä, opiskelijalle soveltuvista tehtävistä. Toki aiemman kokemuksen ja taustasi mukaan työnkuva räätälöidään tehtävään valitun henkilön kanssa yhdessä. Tarkoituksenamme on kuitenkin tarjota sinulle opintojasi tukevia ja asianmukaisia työtehtäviä, joissa pääset ottamaan myös vastuuta osaamisesi mukaan. Persoonana olet luontaisesti tiedonjanoinen ja uskallat tuoda meille myös mahdollisia uusia näkökulmia asioihin.

Tarjoamme sinulle:

  • erinomaista työkokemusta asiantuntijoiden opastuksella
  • opiskeluun soveltuvat ja sopivan vastuulliset työtehtävät
  • mahdollisuuden jatkaa työssä opiskelujen ohessa

Odotamme sinulta:

  • positiivista ja energistä asennetta
  • työhön tarttuvaa, itsenäistä otetta
  • valmiutta työskennellä kesäkuukausien ajan

Kiinteä työpisteesi tulee sijaitsemaan Haapavedellä. Tuulipuistokohteemme ovat useammalla eri paikkakunnalla, joten ajokortti on hyvä etu kohteissa kulkemisen kannalta. Työt alkavat toukokuussa ja päättyy elokuussa, mutta mahdollisuus jatkaa töitä myöhemmin opiskelujen ohessa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää nykyaikaisen tietotekniikan osaamista.

Haluatko mukaan oppimaan kanssamme uusiutuvan energian tuomista tulevaisuuden mahdollisuuksista? Täytä hakemus nettisivujemme kautta. Valittu työntekijä tulee työllistymään määräaikaisesti suoraan Puhuri Oy:n kirjoille.

Rekrytointiprosessista vastaa Go On Ylivieska, 040 187 0854. Hakuaika 31.3.2022 saakka.

HAE TYÖPAIKKAA