Kesätöitä tarjolla: Maankäytön sopimushallinnoija

Etsimme joukkoomme kesäksi: Maankäytön sopimushallinnoija

Etsimme riveihimme tuulivoima-alasta kiinnostunutta AMK- tai yliopisto-opiskelijaa kesätöihin. Maankäytön sopimushallinnoija pääsee tutustumaan uusiutuvan energian maailmaan ja keräämään erinomaista työkokemusta tulevaisuutta varten. Voit opiskella esim. oikeustiedettä, metsätalousalaa, maanmittaustekniikkaa tai muuta soveltuvaa alaa. Tärkeintä on oma kiinnostuksesi alaa kohtaan. Työtehtävät muodostuvat tuulivoimaprojekteihin liittyvistä opiskelijalle soveltuvista tehtävistä hallinnon tiimissä. Tehtäviä voivat esimerkiksi olla maankäyttösopimusten hallinnointi ja dokumentonti, maksatukset, ym. avustavat tehtävät. Tarkoituksenamme on kuitenkin tarjota sinulle opintojasi tukevia ja asianmukaisia työtehtäviä, joissa pääset ottamaan myös vastuuta osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

  • erinomaista työkokemusta asiantuntijoiden opastuksella
  • opiskeluun soveltuvat ja sopivan vastuulliset tehtävät
  • mahdollisuuden jatkaa työssä opiskelujen ohessa

Odotamme sinulta:

  • positiivista ja energistä asennetta
  • työhön tarttuvaa, itsenäistä otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • valmiutta työskennellä kesäkuukausien ajan Haapavedellä

Kiinteä työpisteesi tulee sijaitsemaan Haapavedellä. Katsomme eduksi alueen paikallistuntemuksen. Työt alkavat toukokuussa ja päättyy elokuussa, mutta mahdollisuus jatkaa töitä myöhemmin opiskelujen ohessa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää nykyaikaisen tietotekniikan osaamista.

Haluatko mukaan oppimaan kanssamme uusiutuvan energian tuomista tulevaisuuden mahdollisuuksista? Täytä hakemus nettisivujemme kautta. Valittu työntekijä tulee työllistymään määräaikaisesti suoraan Puhuri Oy:n kirjoille.

Rekrytointiprosessista vastaa Go On Ylivieska, 040 187 0854. Hakuaika 31.3.2022 saakka.

HAE TYÖPAIKKAA