Kaukasen tuulipuiston urakoitsija valittu

Tuulikaarron Voima Oy:n Kaukasen tuulipuiston urakoitsija on valittu

Puhurin tytäryhtiön Tuulikaarron Voima Oy:n vetämän Kaukasen tuulipuiston hankkeen urakoitsija on valittu. Tuulikaarron Voima Oy ja Skarta Energy Oy ovat solmineet Kaukasen tuulipuiston maanrakennusurakointisopimuksen.

Skarta Energy Oy vastaa teiden, nostoalueiden sekä perustusten teosta Kaukasen tuulipuiston osalta.

Työt tullaan aloittamaan 2021 loppuvuoden aikana. Kaukasen tuulipuistoon suunnitellaan kahdeksan voimalan pystyttämistä. Voimalaksi on valikoitu Vestaksen V162-turbiini. Kaukasen tuulipuiston kokonaisteho on 45 MW. 

Tuulikaarron Voima Oy on Puhurin tytäryhtiö, joka toimii hanketoimijana sekä Kaukasen tuulipuiston hankkeessa että Keson tuulipuiston hankkeessa. Kaukasen hankealue sijaitsee Kannuksen kunnan alueella ja Keso puolestaan Haapaveden kunnan alueella. Kesoon suunnitellaan pystytettäväksi seitsemän Vestaksen V162-voimalaa, jolloin Keson tuulipuiston kokonaisteho on 42 MW.

Lue meistä lisää:

Puhuri Oy on suomalainen tuulivoimayhtiö, joka tuottaa puhdasta energiaa omistajilleen. Kehitämme, rakennamme, operoimme ja omistamme tuulipuistoja, joiden perusta on ympäristön kannalta järkevissä ratkaisuissa.