Etsimme kesätyöntekijää Puhurin viestintään – hae 15.3. mennessä

Oletko kiinnostunut viestinnästä ja hallitset somettamisen salat? Haluatko työskennellä uusiutuvan energian parissa? Tule kesäksi töihin Puhurille!

Haemme kesätyöntekijää tuulivoimayhtiö Puhurin viestintään

Tässä tehtävässä työpäiväsi koostuvat monipuolisista viestinnän tehtävistä pääpainon ollessa yhtiömme some-kanavien sisällöntuotannossa ja kehittämisessä. Tehtävässäsi analysoit viestinnän dataa, ja kehität toimintaa sen pohjalta.

Puhuri Oy:n viestinnän lisäksi työhön sisältyy NordFuelin biojalostamohankkeen viestintään liittyviä tehtäviä. Tarkempi työnkuva on mahdollista muovata omia vahvuuksiasi hyödyntäen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, idearikkautta ja visuaalista silmää. Hakijoilta edellytämme korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta, esimerkiksi viestinnästä, markkinoinnista tai yhteiskuntatieteistä, sekä mielellään jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä.  Jotta pystymme tuottamaan kohderyhmillemme informatiivista sisältöä toiminnastamme, toivoisimme myös aitoa mielenkiintoa energia- ja tuulivoima alaan sekä halua oppia uutta.
Sinulla tulee olla hyvät IT-taidot ja nopea oppimiskyky uusiin järjestelmiin. Sujuvan viestinnän takaamiseksi, edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa.

Tehtävässä saat mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi yritysviestinnän parissa. Pääset tutustumaan ajankohtaiseen energia- ja tuulivoima-alaan. Meillä on ammattitaitoinen työyhteisö, jossa olemme aina valmiita auttamaan toisia. Työskentelemme jämäkällä, mutta rennolla otteella. Tehtävässä lähimpänä esihenkilönä sinulla toimii viestintäpäällikkö.

Työsuhde-etumme koskevat myös kesätyöntekijöitä ja töitä voit tehdä tarvittaessa myös etänä. Kiinteä työpisteesi on joko Haapaveden tai Oulunsalon toimipisteessämme. Sinulla tulee olla mahdollisuus liikkua työssä omalla autolla.

Jos näet itsesi tulevana kesänä näissä haasteissa, lähetä hakemus pikimmiten. Hakuaika päättyy 15.3.23. Aloitamme hakemusten käsittelyt jo ennen hakuajan umpeutumista. Työ alkaa 1.5. ja arvioitu päättyminen 31.8. Tehtävä täytetään suorarekrytointina.

Tehtävän rekrytoinnista vastaa henkilöstökumppani Go On ja hakemukset lähetetään Go On:n rekrytointijärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Go On, Iris Huttula, rekrytoinneista vastaava, 040 187 0854
  • Puhuri Oy, Anniina Kärkkäinen, viestintäpäällikkö, 044 017 9327