• Eng
 • Puhuri Oy

  Kotimaista uusiutuvaa

  Tuotanto nyt

  57,6 MW

  Tuulipuistoja

  4

  Voimaloita

  24

  Laitevalmistajat

  Siemens, Vestas, Hyundai

  Tervetuloa Puhuri

  Puhuri Oy on suomalainen tuulipuistoja kehittävä ja puistojen valmistuessa omistajilleen sähköä tuottava yhtiö. Puhuri Oy:n omistavat Katternö ryhmä, Suomen Voima Oy, Valkeakosken Energia Oy ja Ålands Elandelslag.

  Puhuri Oy:n tavoitteena on olla valtakunnallisesti merkittävä tuulivoimayhtiö, joka tuottaa ympäristöystävällistä sähköä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Puhuri rakentaa tuulivoimaa tuulisille, mutta ympäristön ja ihmisten kannalta järkeville paikoille.

  Puhurin tytäryhtiöt Vetelin Tuulivoima Oy ja Tuulikaarron Voima Oy kehittävät tuulivoimahankeitta.

  Puhurin sisaryhtiöt Suhangon Tuulivoima Oy, Piipsan Tuulivoima Oy sekä Yhteistuuli Oy kehittävät hankkeita Etelä-Lapin ja Pohjois-Pohjanmmaan alueilla.

  Ota yhteyttä

  Valmiit puistot ja
  tulevat projektit

  Käy tutustumassa jo valmiisiin tuulivoimapuistoihimme sekä tuleviin hankkeisiimme

  Puistot ja hankkeet

  Viimeisimmät Uutiset

  Katsaus tuulivoimavuoteen 2021

  Puhuri Oy:n kulunut vuosi on ollut yhtiössä erittäin vahvaa kasvun aikaa sekä sen organisaation, tuulivoimahankkeiden että tuulivoimapuistojen parissa. Kuluneen vuoden aikana Puhuri on kasvanut kahdeksan henkilön organisaatiosta 16 henkilön organisaatioksi. Henkilöstöä on vahvistettu kaikilla yrityksen osa-alueilla, niin hankekehityksen, rakentamisen, operoinnin ja kunnossapidon kuin talouden osaamisalueilla. Tuulivoimalla tuotetun energian osuus tulee kasvamaan ensi vuonna merkittävästi koko […]

  Lue lisää >

  Kaukanen urakoitsija valittu

  Tuulikaarron Voima Oy ja Skarta Energy Oy ovat solmineet Kaukanen tuulipuiston maanrakennusurakointisopimuksen. Skarta Energy Oy vastaa teiden, nostoalueiden sekä perustusten teosta Kaukanen tuulipuiston osalta. Työt tullaan aloittamaan 2021 loppuvuoden aikana. Tuulikaarron Voima Oy on Puhuri Oy:n tytäryhtiö.

  Lue lisää >